Random Thought
“Crime doesn't pay...does that mean that my job is a crime?”

Another Thought...

PostHeaderIcon Sexual questions on men!

1. WHY DO MEN BECOME SMARTER DURING SEX?

Answer: Because they’re plugged into a genius.

2. WHY DON’T WOMEN BLINK DURING FOREPLAY?

Answer: They don’t have enough time.

3. WHY DOES IT TAKE 1 MILLION SPERM TO FERTILIZE ONE EGG?

Answer: They don’t stop to ask directions.

4. WHY DID GOD PUT MEN ON EARTH?

Answer: Because a vibrator can’t mow the lawn.

5. WHY DON’T WOMEN HAVE MEN’S BRAINS?

Answer: Because they don’t have penises to put them in.

6. WHAT DO ELECTRIC TRAINS AND BREASTS HAVE IN COMMON?

Answer: They’re intended for children, but men usually end up playing with them.

7. WHY DO MEN SNORE WHEN THEY LIE ON THEIR BACKS?

Answer: Because their balls fall over their assholes and they vapour-lock.

8. WHY DO MEN MASTURBATE?

Answer: It is sex with someone they love.

9. WHY WERE MEN GIVEN LARGER BRAINS THAN DOGS?

Answer: So they won’t hump women’s legs at cocktail parties.

10. WHY DID GOD MAKE MEN BEFORE WOMEN?

Answer: You need a rough draft before you make a final copy.

11. WHY IS A MAN’S PEE YELLOW AND HIS SPERM WHITE?

Answer: So he can tell if he’s coming or going.

12. HOW MANY MEN DOES IT TAKE TO PUT A TOILET SEAT DOWN?

Answer: ???, it’s never happened.


Comments are closed.