Random Thought
“The problem with the designated driver program, it's not a desirable job, but if you ever get suckered into doing it, have fun with it. At the end of the night, drop them off at the wrong house!”

Another Thought...

PostHeaderIcon 10 Stupid questions!

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.

1. At the movies:

When you meet acquaintances/friends…

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets on black market over here..

2. In the bus:

A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…

Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try

again.

3. At a funeral:

One of the teary-eyed people ask…

Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:

When you ask the waiter

Stupid Question:- Is the “Butter Paneer Masala” dish good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly

also spit in it.

5. At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years…

Stupid Question:- Munna,Chickoo, you’ve become so big.

Answer:- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…

Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?

Answer:- No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just

the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa

marry or not. You thought I was sleeping….you dumb litted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…

Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…

Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10.You are smoking a cigarette and a cute woman asks…

Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:- Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and now

it’s in flames!!!


Comments are closed.